Občas treba aj zhrešiť :-p Broskyňové rezy na zdravší štýl...
Ingrediencie:
500 ml kyslej smotany
300 ml kokosového mlieka
300 g trstinového cukru
200g mandlovej múky
100g kokosovej múky
100 ml kokosového oleja
100 ml vody
4 vajcia
3 balíčky zlatého klasu
1 liter kokosového mlieka
2 balíčky šlahačky v prášku
1 balík prášku do pečiva
broskyne
Postup:
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vymiešame spolu s trstinovým cukrom do peny a zašľaháme olej s vodou. Pridáme mandlovú a kokosovú múku spolu s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Hotové cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme piecť. Zlaté klasy vlejeme do horúceho mlieka a za stáleho miešania povaríme až kým nezhustnú na pudingový krém. Na vychladnutý korpus nanesieme krém a poukladáme broskyne, ktoré potrieme vymiešanou šlahačkou. Dáme na pár hodín stuhnúť a môžme maškrtiť.
Dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára