Výborný, osviežujúci dezert plný sladkých domácich jahôd :-p lepšie ukončenie horúceho víkendu som si ani nemohla vymyslieť 8-))
Ingrediencie :
250 g jemný tvaroh
250 g mascarpone
250 g šlahačková smotana
2 balíky bezlepkové piškóty
3 PL kokosový cukor
1 ks bio vanilkový cukor
1 kg domáce čerstvé jahody
Postup :
Vymiešame jemný tvaroh s mascarpone, pridáme vanilkový a 1 lyžicu kokosového cukru.
Šlahačku vyšlaháme s daľšou lyžicou kokosového cukru a primiešame do tvarohu. Odoberieme si cca 150 g jahôd a ostatné rozmixujeme s poslednou lyžičkou kokosového cukru. Do tejto jahodovej zmesi namáčame piškóty a ukladáme do tortovej formy. Na piškóty dáme 1/2 krému, potom zas piškóty a druhú vrstvu piškót a krému. Na poslednú vrstvu krému poukladáme zbytok jahôd. Dáme do chladničky na cca 8 hod a môžme maškrtiť.
Dobrú chuť :-p
0 komentárov:
Zverejnenie komentára