Low Carb Tuniaková PIZZA

 

Veľmi často počúvam od ľudí aké je náročné, nepohodlné vzdať sa pšenice a  nekvalitných sacharidov a ako ťažko sa zháňajú zdravé alternatívy...  Mojou úlohou bude toto tvrdenie vyvrátiť a umožniť vám vychutnávať rozmanitosť, chuť a zdravotné výhody života bez pšenice bez toho, aby ste obetovali pohodlie moderného životného štýlu J  ...zbohom mrazený obed alebo pizza z donáškovej služby J  je tu Low Carb Tuniaková Pizza 



Ingrediencie na 2 malé pizze:

2x konzerva tuniaka vo vlastnej šťave
2x vajíčko
1PL sušené bielka
1PL Barilla Basilico omáčka
čierne korenie
himalájska soľ
cesnak
nori morské riasy
obloha podľa chuťi ( prosciutto, mozarella, eidam,  brokolica)

Postup: 

Tuniaka zbavíme šťavy a zmiešame s vajíčkami, bielkom. Pridáme roztlačený cesnak, soľ, korenie a basilico omáčku. Na plech dáme papier na pečenie a rozložíme naň vzniknuté cesto. Pečieme cca 10 min pri teplote 180 stupňov. Na záver na cesto poukladáme zvolenú oblohu a necháme zapiecť ešte na 5 min a posypeme nori vločkami... Kto chce môže dať domáci kečup ako bonus :-p

:) Dobrú chuť !


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author