Veľmi často počúvam od ľudí aké je náročné, nepohodlné vzdať
sa pšenice a  nekvalitných sacharidov a ako
ťažko sa zháňajú zdravé alternatívy...  Mojou
úlohou bude toto tvrdenie vyvrátiť a umožniť vám vychutnávať rozmanitosť,
chuť a zdravotné výhody života bez pšenice bez toho, aby ste obetovali
pohodlie moderného životného štýlu J
 ...zbohom mrazený obed alebo pizza z donáškovej
služby J  je tu Low Carb Tuniaková Pizza 
Ingrediencie na 2 malé pizze:
2x konzerva tuniaka vo vlastnej šťave
2x vajíčko
1PL sušené bielka
1PL Barilla Basilico omáčka
čierne korenie
himalájska soľ
cesnak
nori morské riasy
obloha podľa chuťi ( prosciutto, mozarella, eidam,  brokolica)
Postup: 
Tuniaka zbavíme šťavy a zmiešame s vajíčkami, bielkom. Pridáme roztlačený cesnak, soľ, korenie a basilico omáčku. Na plech dáme papier na pečenie a rozložíme naň vzniknuté cesto. Pečieme cca 10 min pri teplote 180 stupňov. Na záver na cesto poukladáme zvolenú oblohu a necháme zapiecť ešte na 5 min a posypeme nori vločkami... Kto chce môže dať domáci kečup ako bonus :-p
:) Dobrú chuť !


0 komentárov:
Zverejnenie komentára